Nagrody:

2007 – European Language Label – Certyfikat Jakości za metodę nauczania
języka niemieckiego "Cinematic".
2006 – II Nagroda na Międzynarodowym Festiwalu Zawodów Filmowych
za film "Zapiski".

Publikacje:

2007 - Języki obce w szkole:
"Cinematic – metoda nauczania języka obcego przez filmowanie"

Filmografia:

"Wiolonczelista" 2010 ….. II reżyser
"Małe Radości" 2008 ..... scenariusz i reżyseria
"Rodzinne domy dziecka" 2007 ….. reżyseria, scenariusz
"Idź" 2007….. scenariusz
"Przestrzenie" 2007 ….. reżyseria, scenariusz
"Pojedynek" 2006 ..... reżyseria, scenariusz
"Kontrolerka" 2006 ….. reżyseria, scenariusz
"Zapiski" 2006 ..... reżyseria, scenariusz
"Bulgot" 2006 ..... scenariusz
"Nowa Matura" 2005 program TV, 7 odcinków ..... scenariusz, stylizacja
"Stadium" 2005 ..... scenografia

Więcej o filmach na: www.exnihil.org

Język Niemiecki - kursy
Ewa Martynkien - Nauczanie języka niemieckiego
spacer